Behandlinger

Dit kæledyr er vores højeste prioritet

Det vigtigste for os hos på Dyrlægehuset Randers, er at dit kæledyr får den bedste behandling. Det bedste forløb starter altid med grundig diagnostik. Vores viden kombineret med det veludstyrede hospital her på Sallingvej, sikrer optimale muligheder for både rette diagnostik og behandling.

Vi er veludstyrede og det sikrer den bedste diagnostik. Her er blandt andet tale om CT-scanner, ultralyd, røntgen og fuldt udstyret laboratorie, som ofte kan give svar samme dag.

Ud fra diagnostikken vælges den behandling som er optimalt for både dit kæledyr og dig og dine ønsker. Vi foretager langt de fleste indgreb, alt fra knoglekirurgi til sterilisationer. Du kan læse om nogle af disse til venstre. Er det ikke beskrevet her på siden, kan du kontakte os for yderligere information.

Sikkerhed under narkose

Et godt narkoseforløb for dit kæledyr betyder meget for os og vi gør os umage for at gøre denne så sikker så mulig. Der tages hensyn til art, race, dyrets størrelse, indgrebets omfang og evt. sygdom. Narkosen som udføres følger de nyeste protokoller, som giver den sikreste og mest effektive narkose. Under narkosen vil der være konstant overvågning, både elektronisk og af uddannet fagpersonale.

Behandlinger vi udfører