Behandlinger - Dyrlægehuset Randers

Behandlinger

Dit kæledyr er vores højeste prioritet

Det vigtigste for os hos Dyrlægehuset Randers, er at dit kæledyr får den bedste behandling. Korrekt og dermed den bedste behandling, starter altid med grundig diagnostik. Vores viden kombineret med det veludstyrede hospital på her på Sallingvej, sikrer optimale muligheder for både diagnostik og behandling.

Vi er har det mest moderne udstyr som sikrer den bedste diagnostik. Her er blandt andet tale om ultralyd, røntgen og fuldt udstyret laboratorie, som kan give svar på få minutter.

Ud fra diagnostikken vælges den behandling som er optimalt for både dit kæledyr og dig. Vi foretager langt de fleste indgreb, alt fra knoglekirurgi til sterilisationer. Du kan læse om nogle af disse til venstre. Er det ikke beskrevet her på siden, skal du endelig kontakte os for yderligere information.

Sikkerhed under narkose

Sikkerheden for dit kæledyr betyder meget for os og vi gør os umage for at gøre denne så sikker så muligt. Der tages hensyn til art, race, dyrets størrelse, indgrebets omfang og evt. sygdom. Narkosen udføres følger de nyeste protokoller, som giver den sikreste og mest effektive narkose. Under narkosen vil der være konstant overvågning, både elektronisk og af uddannede fagpersonale.

Behandlinger vi udfører